DirtyFriends

Hát..igazából ez egy kis saját célú blog, megörökítünk és bemutatunk benne minden fontosabb és viccesebb eseményt, ami történik velünk..néha átlépve a normalitás határát! :)

Kik is DirtyFriendsék? Milyen az osztályuk? Itt van!

Friss topikok

Linkblog

Egert meghódítja a 11.b!

2010.11.30. 21:02 | ditta69 | Szólj hozzá!

 

2009. május 23-án végre elérkezett a 3.-os osztálykirándulás napja. Mindenki már oda volt meg vissza az örömtől. Sokan ironikusan csak, de Dirtyék tudták, itt a lehetőség, hogy újra csináljanak együtt valami hülyeséget; új helyeket-, netán új részeges barátokat találjanak.

 

A probléma csak az volt, hogy nem tudták, hol vegyenek piát: még a saját városukban és kockáztassák , hogy netán a drága tanárnő átkutatja a táskákat indulás előtt, vagy azt kockáztassák, hogy lehet, hogy nem tudnak majd szerezni Egerben. A probléma megoldódott. Marcell hozott egy whiskyt, amit Dia táskájába rejtett, valamint söröket is, amit úgy gondolt, majd a hosszú út során megisznak néhányan. Mint később kiderült, még a lányok is gondoskodtak a jó szórakozás feltételeiről és ők is hoztak otthonról vodkát vagy pálinkát. Az út maga borzalmasan hosszú volt,

Dirtyék befészkelték magukat a busz hátuljába, de legnagyobb sajnálatukra nem leges leghátulra. Útközben Marcell és Gabi pózoltak a fényképezőgépeknek, valamint előkerültek a jó meleg sörök is, amiket Marcell és Gabi ittak meg. Peti az úton álomba merült, Marcell egy Becks-es sörösdobozzal le is fotózta. Szavakkal leírhatatlan, hogy milyen aranyos kép lett.

4-5 órás út után végre odaértek a szállóhoz, ahol rövid pihenés után elindultak felfedezni a várost. A rövid pihenőn Adri és a tanárnő már veszekedtek is. A tanárnő hozta a formáját, kibírhatatlan volt. Az aznapi séta borzalmasan izgalmas volt minden diáknak, mindenki majd elalélt a sok koszos épülettől és gyaloglástól. Egyedül a kísérőtanár, a töritanár, (rövidebb nevén K.G.) volt az, akinek valójában tetszett a túra. A túra után elkezdődött a piák bekészítése éjszakára, Dirtydávidnak az a csodálatos ötlete támadt, hogy a piákat hűtsék le a mosdótálban, ugyanis minden szobához külön mosdó tartozott. Dirtyék így is cselekedtek, egy tequila, egy whisky, egy pálinka és sok-sok sör került bele a vízfürdőbe. Dirtygabinak az a brilliáns ötlete volt erre a válasza, hogy ugyan már tegyék be a maradék sört a hűtőbe, ott még is csak jobb helyen lenne. Le sem lehetett be

szélni róla, tudta, hogy amit csinál, az jó lesz.

 

Ezután Újabb séta következett. Visszaérve a sétából egyszer csak a tanárnő észrevett valamit és intézkedni kezdett (persze rögtön dirtyékhez ment), hogy menjenek ki és nézzék meg mi van a hűtőben...hát persze....drágalátos tanárnőnknek már orra van a piás dolgokhoz, kiszimatolta, hogy a hűtőben a sörök vannak. Gabi rögtön letagadta a tanárnőnek, hogy az övék lenne, a tanárnőnek azonban egyből leesett, hogy drága tanítványa a szemébe hazudott. Dittánál itt telt be a pohár, azonnal elrohant, bevágta a durcit. Dirtyék tudták, ha éjszaka bulizni akarnak, ki kell engesztelni a drága tanárnőt. Gabi és Marcell mentek oda hozzá, nem kellett 2 perc és a tanárnő újra a tenyerükből evett. Ezután a tanárok körbejárkáltak a szobákban, Először dirtyék még eltakarták a piákat amivel csak tudták, pl. Kovács kabátja, valamint Dávid őrködése az ajtónál. Azonban Marcell úgy gondolta, mutassák meg mind. A tanárnő rögtön kétségbeesett, azonban nem azon, hogy van italuk, mert abban biztos lehetett, hanem azon, hogy mennyi rövid van, és hogy ne igyák meg mind egy éjjel. Dirtyfriends

ék rögtön mondták, hogy semmi baj nem lesz. Edit tisztázta a fiúkkal, azt csinálnak. amit akarnak,de ha törik, ha szakad, el fognak indulni reggel 7kor Lillafüredre.

 

Dávid és Marcell ekkor valami olyan érzést érzett, amit nem nagyon akartak egész kirándulás alatt. Bizony, a természet hívta őket,így hát elhatározták, könnyítenek

magukon. Azt hitték, ezzel el van intézve minden, azonban ez még csak a kezdet volt. Utánuk sorban következett a többi dirtyfriend.

 

 

 

Gabinak nem tetszett, hogy egy emeletes ágy emeleti részén kellene aludnia (ugyanis a sorsolás így hozta), ezért elhatározta, azonnal szét kell szedni az ágyat. Dirtyék közben megakadtak, a tanárok jöttek segíteni, és amikor nagy nehezen sikerült levenni az ágyat, akkor látta meg mindenki az ágyon az újabb üveg piát. Mindenki nevetett a gyerekek balfaszságán.      


Este senki nem akart a szállóban maradni. Fűzték Editet, hogy ugyan már hadd mehessenek ki a civilizált világba. Sok könyörgés után Edit belement. A városban a barátok szétváltak: Kovács és Peti, Marcell és Gabi is másfele mentek. Dávid pizzázni ment, tudta, valaminek majd fel kell szívnia azt a hatalmas mennyiségű alkoholt, ami elfogyasztásra várt. Marcell már ekkor hányt a piától, így hát tudhatta mindenki: nagyon kész lesz ő még az este folyamán.


Amint visszaértek a szállóba, rögtön megkezdődött a szervezkedés az éjszakai bulival kapcsolatban. Nagy nehezen kiválasztották a lányok szobáját, ami persze nekik nem teccett. Ugyan kinek tetszene a tudat, hogy órák múlva a szobájuk összehányt, szétszedett csatatér lesz? Itt kezdtek el inni: volt, aki whiskykólázott, volt, aki csak tequilázott. A lényeg, hogy a java ott volt és ittak. Amikor a buli hangulata kezdett leülni, Peti, Kovács, Dávid és Geri arra az elhatározásra jutottak, hogy hagyják ott a szállót és menjenek ki az utcára inni. Ki is mentek, egy pillanat alatt eltűnt az ellenszenv köztük. Tudvalevő volt, hogy Geri és Dávid közt tapintani lehetett a feszültséget, ami főleg Geri miatt volt. Ekkor azonban nem számított. Geri a saját laposüvegéből kínálta a Dirtyket. A végére már mindenki kijárt az utcára cigizni meg szórakozni. Gabi is már olyan jól volt, hogy elfelejtette, Adri már nem az ő barátnője, mégis rajta mutatott be egy érdekes műveletsort. Ezzel persze maga alatt vágta a fát Enikőnél, az akkori barátnőjénél. 2 óra fele aztán mindenki elhúzódott a saját kis fészkébe Ditta utasítása szerint, Dirtyék azonban még jól elszórakoztatták magukat.

 

Tomi kinn ült Dirtyék szomszéd szobájának ablakában és a fiúk észrevették, hogy valaki elkezdte dobálni szegény fiút kockacukorral. Gabi egyből észbe kapott, itt

most vmit tenni kell, a többi Dirtyfriend csatlakozott hozzá és elindultak a felettük lévő emeletre. A folyosón szembetalálkoztak az idegenek tanáraival, akik csak némán nézték, ahogy az 5 fős csoport nyugodtan besétál a tanítványaik szobájába. Gabi, Peti és Dávid mentek be teljesen a szobába, eközben Kovács és Marcell a tanárokkal beszélt. Peti kiosztott egy amolyan baráti pofont, majd lelökte az ágyra az ismeretlen fiút, akinek csak addig volt nagy szája, amíg a Dirtyk nem jelentek meg. Gabi kibaszta az ablakon a kockacukros dobozt, Dávid közben biztosította a többi ismeretlen nyugton maradását. Az ismeretlen gyökerek nagyon bánták a cukrot, ami a tanárok jelenlétében elmondva csak a kávéjukba kellett, aminek nyoma se volt. Dirtyfriendsék lerendezték az ismeretleneket (akik pár évvel idősebbek- és többen is voltak). Ezzel biztosították a szállóban uralmukat, ezután senki nem zavarta meg őket lazításukban. A szobában ezután még sokáig beszélgettek, röhögtek mindenen, szidtak mindenkit, de főleg drága aranyos tanárnőjüket, aki másnap elmesélte nekik, hogy minden áthallatszott az szobájukba. Nagy nehezen aztán 5 óra fele már az összes Dirtyfriend elaludt.

 

Reggel 6-kor azonban már ébresztő volt, ismét a drága tanárnő kopogása ébresztette őket, mint táborban. Bár már nem a pokolba kívánták őt… bármi helyre, ami csak rosszabb lehet annál. Nem volt választásuk, fel kellett kelniük. A tanárnő már reggel túl volt pörögve, már akkor idegbeteg volt, a gyerekek tudhatták, elegük lesz ma még belőle.

Belegondolni is szörnyű, mennyire rosszul érezték magukat 1-2 óra alvás után másnaposan.
Gabit is elkapta a bélgiliszta érzése, mint előző nap Marcellt és Dávidot, így társat keresett magának. Dávid személyében meg is találta. Ekkor már Dávid vezetett WC látogatás-számban. 7kor aztán elindultak busszal Lillafüredre. Az út busszal maga volt a rémálom Dirtyéknek, a sofőr látta mennyire szenvednek, ezért megállt, hogy nyugodtan szálljanak le a buszról és józanodjanak, azonban az a szívtelen tünemény szólt a sofőrnek, hogy azonnal menjen tovább. Az úton mindenki azt kiabálta, hogy "én hányok, én hányok" és már mindenki annyira rosszul volt, hogy tudta, ha még egyszer valaki kimondja, ott azonnal elkezdődik a hányások sorozata. Végre aztán megérkeztek úti céljukhoz, ami egy középkori kivégzőeszközöket bemutató múzeum volt. Dávidnak kellett egy előadást elmondania
az előttük elterülő csodálatos, fenomenális, gyönyörű erdőről. A tanárnő vagy nem látta, hogy Dávid haldoklik vagy direkt ezzel akarta nyúzni. Ezek után elindultak egy több kilométeres sétára, a lényeg, hogy nem a buszon kellett továbbra is zacskóval az arcuk előtt ülniük. Az út maga volt a gyönyör, rohadt magasra kellett felmászniuk, hogy megnézzenek egy nyomorult kis bemélyedést egy szánalmas kis sziklában. Dirtyék Dittát ismét a pokolba kívánták, de már kezdtek jobban lenni. Szinte egész nap úton voltak. Fáradtan megérkeztek a szállóhelyükhöz, majd rövid pihenés után indultak is tovább esti borkóstolásra. Jól múlattak Dirtyék, igaz, az elején a tanárnő kikötötte, hogy mindenki csak 1 dl bort ihat. A végén mégis többen már több liter bort vettek azzal az ürüggyel, hogy "viszem haza anyuéknak". Nem mellesleg a buszsofőrben is lehetett pár deci, ugyanis az egyik bórház előtt egy hatalmasat taknyolt.

 

Visszatértek a borkóstolásról és megint kezdődött a szervezkedés, hogy hol legyen a nagy piálás. A lányok, akiknél az előző este volt a "buli", rögtön kizárták Dirtyéket, a szobájukba nem léphetett egyikőjük sem. Közben már Peti, Kovács is meglátogatták a WC-t, ezzel kiegyenlítve Gabit, akinek 1 volt, Dávid még ekkor is vezetett. Sajnos előző napról nem maradt egy korty pia sem, így be kellett érniük borral. Ezen az estén már nem szórakoztak annyira jól, mint az előzőn, de azért így is együtt voltak. Peti azonban nagyon antiszociskodott, ő már 11kor lefeküdt aludni. Bárki, aki véletlen belépett a szobába, annak rögtön leordította a fejét, hogy hagyja már aludni. Nem kell mondanom, kissé már Dirtyék agyára ment, ahogy ők is Dirtypeti agyára. Saját szobájukban hívtak össze gyűlést, amin aztán végül csak pár csaj vett részt. A szomszéd szobában lévő niggerek azonban ellenségessé váltak, és állandóan azt mondogatták, hogy most már csönd legyen. Dirtyéket ez nem zavarta, utána még csevegtek, közben behívták Barbit is, aki végül az éjszakát Dirtyéknél töltötte, Dávid emeleteságya szabadon hagyott emeleti részén. Ki tudja mit műveltek vele aznap éjjel a fiúk.

Reggel ismét szeretett tanárnőjük hangjának csiripelésére keltek, aki ismét felvette diktátori jelmezét és jellemét, és állandóan ott settenkedett Dirtyfriendsék szobájánál, hogy lássa, összepakoltak-e már a fiúk és tiszta-e a szoba. Sajnos ezek voltak az utolsó percek, amiket ott töltöttek a szállóban. Reggel Dirtyék még párszor meglátogatták a WC-t búcsúzás céljából, így alakult ki a végső eredmény, miszerint Gabi 3x (ő sunyiban pottyantott egyet egy fizetős WC-nél is, így lett ő a nyertes), Dávid, Peti, Marcell, Kovács pedig 2x fektetett kábelt ottani tartózkodásuk alatt. Indulás után betértek a közeli Tescoba, ahol mindenki telezabálta magát, ám a java még csak ezután jött, ugyanis szerpentinen kellett felmenniük busszal a hegyekbe, hogy megnézzenek valami istenverte csodaszép barlangot. Az út borzalmas volt busszal, mindenkit ismét hányás kerülgetett. Végre megérkeztek. A barlangban dermesztően hideg volt, minden Dirtynek milliméterben lehetett mérni a Méretét. Kovácsnak az a zseniális ötlete támadt, hogy ő bejön pólóban. Öröm volt nézni mindenkinek, ahogyan szenvedett. :).

A barlangban aztán volt nagy éneklés, áriázás, minden, csak mert valami nyomi nő azt mondta, hogy általában mindenki énekel.

 

A barlangászás után jött egy kis séta. Megnéztek csodás-mesés tavakat. Itt születtek csoportképek, amiket még azóta sem látott senki sem. Mindenki fotózkodott mindenkivel. Dávid és a tanárnő azonban összebalhéztak. A tanárnő egész kirándulás alatt baszogatta Dávidot a töritanárral való barátiasabb kapcsolata miatt, míg nem Dávid egy ponton besokallt... kiállt a nagy csoportfénykép készítésből és otthagyta a drága Editünket. Ezután nem szóltak egymáshoz. Ditydávid szétszidta a drága tanárnőnk fejét a töritanárnak, aki korrekt módon nem állt senki oldalára sem. Visszatérve az idilli sétából, az a még idillibb látvány fogadta az osztályt, hogy a busz szélvédőjén volt egy mikuláscsomag, ugyanis lejárt a parkolócédula, ezért megbüntették az osztályt kemény 3000 Ft-ra. Mindenkin kitört a pánik, nem tudták Isten miért büntette meg ennyire az osztályukat. Letargia lett úrrá mindenkin. Egyesek már a saját temetésüket szervezték, azonban valakinek az az ötlete támadt, hogy szedjék össze a pénzt, mindenkitől csak 100 Ft kell. Ez teljesíthetőnek tűnt. Sokaknak azonban nem volt már annyi pénze, így pár ember fizette ki az összeget, akik Edit számára hirtelen a menny szintjéig nőttek a szemében.


Ezután aztán elindultak hazafele. Az út során sokan már aludtak, kipihenték a napok fáradalmait. Marcelll és Gabi természetesen ismét pózoltak kameráknak, megint több ezer kép született róluk.

Egy pihenőhelynél megállva azonban Ditta odament Dávidhoz és tisztázták a félreértéseket, majd kibékültek. A többórás út után aztán végre hazaértek, és könnyes szemmel elbúcsúztak egymástól. Ez volt életük legjobb osztálykirándulása, az biztos, de egyben a legfárasztóbb is.

  

 

Címkék: geri edit peti dávid gabi pia kovács adri marcell niggers

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtyfriends.blog.hu/api/trackback/id/tr102484502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása