DirtyFriends

Hát..igazából ez egy kis saját célú blog, megörökítünk és bemutatunk benne minden fontosabb és viccesebb eseményt, ami történik velünk..néha átlépve a normalitás határát! :)

Kik is DirtyFriendsék? Milyen az osztályuk? Itt van!

Friss topikok

Linkblog

Elveszett Kincsek: Zubi

2008.09.22. 20:17 | ditta69 | Szólj hozzá!

Zubi egy évig volt az osztályunk tagja. Emlékszem, mikor elösszőr megláttam, a nulladik napon egy KoRnos pólóba és elmondta, hogy ő angolos, akkor tudtam, ő egy fasza csávó és a kinézetéből megállapítottam, hogy ő az angol nyelv guruja.

Így utólag nevetséges ezt olvasni :). Hogy miért? Ismerjük meg jobban…

Picit vörhenyes volt, picit sokat nevetett, talán ez jött le a gólyanap után. És még az, hogy azért próbál menő lenni, ez ugye nem rossz dolog fiúk/lányok?

Aztán jött az iskola és az első – egyben utolsó – angol óra. Kósa tanárnő azt kérte, hogy mindenki mutatkozzon be, mondja el hol lakik, hány éve tanul angolt és melyik iskolából jött. A sor Zubira került: „My name is Zubi, I’m from….öhm, na….szal My name is Zubi, aaand….izé, én általános iskolában németet tanultam.”. Fogyatékos...ha nem tudnátok: mi egy NYELVI tagozatos osztály vagyunk, nem baj Zubi, azért szeretünk…Még.

 

Alig lendültünk bele az iskolába, már az ELSŐ héten mehettünk Budapestre, egy mini-osztálykirándulásra. Zubi itt híressé vált. Megvette a CKM(vagy CHM)-et, kivette a pósztert, amin 12bikinis csaj volt és azt mutogatta a Keletin, feje felett lóbálva a „NÉZZÉTEEEEK” csatakiáltással és közben röhögött mint egy csimpánz. Na de kérem….BIKINIS csajok, nem meztelenek. Mégis, úgy örült neki, mint egy etióp a pizzásfiúnak.  Másik hatalmas tette, hogy még ott, a Keletin vett egy üveg sört, odasétált a falhoz, elhelyezkedett örömlány pozícióban ( egyik lábat a falnak), egyik kezében cigi, másikban a sör…és így állt, amíg el nem indultunk. Jelentkezzen aki szerint ez nem kurvamenő.

Szóval egy hét után megállapítottuk, hogy Zubi azért egy elég gyökér eukarióta.

Fokozta a helyzetet, hogy a gyerek keze tele volt…hogy is mondjam… kelésekkel.

Sok sok ocsmány szemölcs, így miután bármilyen cuccunkhoz is ért hozzá, elfordultunk tőle és pofákat vágtunk. Sőt, egymásnak adogattuk a „kórt”, ez egészen addig volt vicces amíg rá nem jött, hogy tőle undorodunk. Utána még viccesebb lett. Főleg mikor uszoda volt és bele kellett mennünk abba a vízbe….fujj.

 

Zubinak azonban a nőkkel is tervei voltak, elösszőr Kittire hajtott rá. Egy darabig egész kellemesen elbeszélgettek, mikor viszont elhívta a lányt sátrazni, akkor Kitti gyorsan lekoptatta a vörhenyest. Sajnálatos

Marcell szerzett pár rossz pontot, mikor az egyik vonatúton megpróbált viccelődni, hogy azt ordibálta, hogy „ZUBORKAAAAAAAAAAAAAAA” és kihajolt a kabinból. Amikor ezt egyenesen Zubika képébe ordította, akkor elég kellemetlen pillanatok következtek.

Az egyik legkedvesebb élményem Zubival viszont az volt, mikor német óra jött volna (ugyebár Zubit és Manát átpakolták az angolból a német csoportba) és ugye német órán mindenki máshol ül. Ő épp a mi helyünkön ült volna, azonban Gréti nem akarta neki még átadni a helyet. Szegény gyereket direkt ráküldtem a Grétire, hogy mutassa meg neki ki a férfi és foglalja el a helyét!! Legyen annyi elég, hogy rövid időn belül valaki erősen lekurvaanyázta szeretett vörhenyesünket.

A csődör, a Kitti utáni csalódásból felocsúdva rástartolt az Enikőre, de ez a terv eleve halva született, több sort nem is pazarolnék rá. Sajnálatos.

Zubinak több egyese volt németből, mint az összes többi jegyét összevetve, beleértve az ÖSSZES tantárgyat. Év végén jött a karó, de már jóval előtte eldöntötte, hogy ő másik iskolában fog továbbtanulni.

A következő tanévben néha azért meglátogatott minket, noha fogalmam sincs, hogy miért, az ég világon senki nem volt kiváncsi rá. Úgy tűnik erre már ő is rájött. Ideje volt, drága Zuborka.

 

Címkék: marcell elveszett kincsek zubi

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtyfriends.blog.hu/api/trackback/id/tr45676438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása