DirtyFriends

Hát..igazából ez egy kis saját célú blog, megörökítünk és bemutatunk benne minden fontosabb és viccesebb eseményt, ami történik velünk..néha átlépve a normalitás határát! :)

Kik is DirtyFriendsék? Milyen az osztályuk? Itt van!

Friss topikok

Linkblog

09.-es osztálytábor (ahol még együtt volt a csapat!)

2008.09.20. 19:10 | ditta69 | 1 komment

 

Mikor vége lett a nyárnak  a diákok alig várták, hogy június végén az osztállyal egy rövidebb időt, a külvilágtól elzárva eltöltsenek!

Persze mint minden iskolán kívüli kirándulásra kell egy kísérő, csak már senki nem akart vállalkozni az első év tapasztalat után .Így kénytelen volt elkísérni néni( a gyermekvédelmis  ). Neve az öltözködési formájából származtatható. Mint minden tizenéves, akart az 5 barát is valami felejthetetlent erre a táborra . Ez sikerült is! Tábor előtti napon Kovács, Gabi, Peti elmentek venni egy kis stresszoldót ( tekila,pina colada, curasso,sör ).Ezt a Kovácséknál rejtették el ahol persze már másnap reggel le is buktak . De nem volt semmi baj a Kovácsanyuka hallgatott!

Mikor végre kiértek az állomásra és elindultak akkor még nem sejtették hol fognak kilyukadni .Kb 10 óra utazás után leszálltak a vonatról , ekkor pusztaság ,üresség tárult mindenki szeme elé ,persze mikor megtudták ,hogy még 4-5 km-t kell hátizsákokkal bőröndökkel menni befele az erdőbe ,ekkor sokkal nagyobb lett a lelkesedés. ( Ilyenkor az ember eszébe jut, minél többet szenved valamiért annál édesebb lesz… ) A táborhely elégé kulturált volt . 4-5 fős szobák voltak ,ahol a fiuknak a 12-es faház jutott.  Természetesen ,hogy ne tudják jól érezni magukat, a házuk mögött a kedves Editék háza volt! Első éjszaka ismerkedtek a hellyel átmentek mások házába, de már itt az elején kezdett világosnak látszani ,hogy lesznek konfliktusok. Már első nap a Spongyák ( vérbeli floorballosok( Orsi, Nóra  ) ) megcsapkodták a Marcellt ,csak mert szétszórta az ágynemüjüket. 2.-on kezdődött az élet! Nagy hajvasalások voltak, foci meg amit csak el lehet képzelni.

Ami viszont kedves emlék ,hogy a Mana összejött az Orsival, együtt egy gyönyörű pár voltak kiegészítették egymást ami az egyiknek nem volt az a másiknak megvolt , pl. az Orsinak voltak fogai a Mannának nem. De így volt ezzel Dávid meg Kitti is .Szerencsére az ő kapcsolatuk kisebb szünetekkel ,de még mindig tart! Mikor közeledett az este érezhető volt , hogy vannak itt  fürödni szerető emberek! Ebbe a rétegbe tartozott a csapat is ,ahol unalom űzés céljából mindig egy-egy Mónika Show-t játszottak el , Edittel a főszerepben. A szembesítő show-n Edit találkozott a testvérével, számonkérték tőle a múltját is. A csattanó az egészben ott volt , hogy a női zuhanyzóból az egészet hallani lehetett! Ki tudja ki járt akkor fürödni amikor a fiúk?! 3.nap jött a mindenki által várt IVÓS nap!

Egy hosszabb kellemes kirándulás után, mikor visszaérkeztek a táborba, elkezdtek bemelegíteni. Akkor még mindenki  antialkoholista volt ,nehezebben ment nekik az ivás ,így egy játékos alkoholisták számára jobban ismert társassal próbálkoztak( Részegedj okosan ). Ez többnyire megadta a kezdőlöketet . Mikor kezdtek elszóródni az ittas emberek egypáran bent maradtak a faházba és egy kisebb diszkót csináltak , ami egy számítógépes hangfalból és egy mp3 lejátszóból ált. De a lényeg ,hogy a hangulat megvolt! Egyszer csak 1 hang … Jön az Edit. Mindenki be az ágyába és mintha aludna … bejön a piaszag egyértelműen érezhető volt, és megkérdezte mit ittak mondják semmit. Ezt a kérdezd feleleket még 2-szer 3-szor eljátszották és 2 embert kiragadott a csapatból. Kovácsot és Petit az ő házuk elé ültette , de azt hozzá kell tenni ,hogy nagyon hidegvolt. Adott egy telefont ,hogy hívjuk fel a szüleinket, hogy mit csináltunk. Természetesen a Kovács család meg sem lepődött, semmi baj nem történt a családnál, de viszont a Peti üzenetet hagyott. Mikor visszaengedte őket  már mindenki rosszul volt… egyszer csörög a telefon Peti felveszi ,nem bírja odafut a Gabihoz ,átadja neki a telefont és széthányta az otthonos kis faházat!

Másnap reggel 6 órakor valaki betör az ajtón.. ,hogy  keljenek már fel (Edit) …itt  mindenki szívesen a jó anyukájába küldte volna ,de ezek tisztességes gyerekek voltak! Az a nap egy halál volt mindenki számára , a hajóút felé az Edit lekéste a vonatott persze kellet egy bűnbak, aki szegény Csikó lett. Spongyák megcsapkodtak az egész csapatot, csak mert olyan kedvük volt, még a niggerekkel is balhé volt ,az ö szobájuk közelébe 12es nem mehetett! Itt már az 5 jóbarátnak hangja nem volt és nem is lehetett. A maradék alkoholt is elvették tőlük amit persze a kedves ofő el is fogyasztott.

Ha már osztálytársak velük nem barátkoznak keresnek ők maguknak! Ekkor találták meg a Csabit és bandáját, akik nem éppen az idén barnultak le. Csabi a haverságot már olyan komolyan vette, hogy a fiúk házába is beengedte magát! Ezt észrevéve a Páncél leleplező akciót eszelt ki. Úgy tesznek mintha aludnának és egy telefont pedig az asztal közepén árválkodott. Nem kellet sokáig várni míg megjelent a tolvaj . Az ajtó nyitódik valaki jön befele mikor odaér az asztalhoz mindenki előugrik, villany fel , meg van a tolvaj!!!  Csak a tolvaj nem a Csabi volt hanem a  Gabi. Utolsó elötti  napon  a CSAPAT elvitte az osztályfőnököt pizzázni és csodák csodájára mi történt ..? a fiuk a tanárnővel együtt ittak alkoholt a pizzériában. Ez a dolog végkép megpecsételte mindenkiben ,hogy az Edit nem egy egyenes ember!

Az utolsó nap félelmetes volt ,nem csak azért mert a Jonnyt soha többet nem látják ,hanem mert az otthoni lebaszást meg akarták úszni, de a vonat nem állt meg és mikor beérkezett az állomásra már mindenki tudta, hogy ez elöl már nem lehet megmenekülni. Az azért egyértelmű volt , hogy Kovácséknál nem lesz lebaszás ,de hogy a többieknél mi lesz….?

 

Címkék: edit peti dávid gabi pia tábor kovács néni konfliktus marcell niggers spongyák

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtyfriends.blog.hu/api/trackback/id/tr33673168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Edit 2008.09.20. 19:21:43

:D:D:D:D:D:D:D hát idén is kell egy tábor
süti beállítások módosítása