DirtyFriends

Hát..igazából ez egy kis saját célú blog, megörökítünk és bemutatunk benne minden fontosabb és viccesebb eseményt, ami történik velünk..néha átlépve a normalitás határát! :)

Kik is DirtyFriendsék? Milyen az osztályuk? Itt van!

Friss topikok

Linkblog

Egy életerős kávé - avagy a 9.b osztálykirándul, II. rész

2008.09.22. 16:34 | ditta69 | Szólj hozzá!

A folytatás!! Aki nem olvasta az első részt, az előbb pótolja ezt a hiányosságát: dirtyfriends.blog.hu/2008/09/20/iszunk_vagy_nem_avagy_a_9_b_osztalykirandul_i_resz

 

 

Eljött a pláza-time is, roppant élvezetes volt: meki, játékterem….ennyi. Voltak akik megnézték a Karib Tenger Kalózait!!!!! VAO, biztos nagyon jó lehetett.

Marcell is úgy gondolta, hogy nem túl izgi ez a pláza dolog, szóval levert egy virágcserepet az emeletről, ami ha valakinek a fejére esik akkor szörnyethal. Jött a security, a faggatózás, Marcell nagyon kész volt, nem tudta mi vár rá. Szerencséjére a nő, aki intézi az ilyen dolgokat, elsimította a dolgokat. Senki sem tudja biztosra, hogy mi történt a liftben, mikor csak ketten voltak…

 

A szállás előtt várakoztak egy darabig, majd elindultak az esti sétára, ami…ami… fos volt.

Visszaérkezés, rendbeszedés, készülődött mindenki a – sajnos pia nélküli – esti mókára. Ekkor persze feltűnt Edit a csodálatos hálóingjében és elrendelte a takarodót és, hogy Senki nem mehet ki a szobájából. A hálóingéről még annyit, hogy a hatalmas nagy seggénél volt egy jókora LYUK és látszott minden. Igénytelen egy nő.

Persze átjárkált mindenki és végül 3 aktív szoba maradt:

Egy ahol Dani a Barbival, Geri pedig a S***ó Adrival huncutkodott.

Egy ahol Gabi huncutkodott S****a Adrival [nyugi, a S***ó év végén kibukik a gecibe és akkor már csak egy Adri marad]

És végül a 3., ahol volt a maradék (azért ott is huncutkodtak).

Marcell és Kovács itt kezdtek el beszélgetni elöszőr, előtte ugyanis nem csípték egymást annyira.. A 3. szobában azonban találtak egy közös nevezőt: a többiek kibeszélése(főleg a Spongyák).  Senki sem tudta min röhögtek,  talán jobb is.
Dávid
nagyon mérges volt, amiért a Johnynál kellett, hogy aludjon, ami érthető is, hiszen Johnyt senki sem szerette, mert csúnya volt és minden órán a pattanásait nyomkodta/kapargatta, amiből rengeteg volt neki. Végül a 3-as szobában töltötte az éjszakát.

Nem sokat aludtak az éjszaka, a reggel fárasztó volt és kínlódós. Főleg mikor Repedt Sarkú Edit kijelentette, hogy még sétálnak egy picit az osztállyal. Eszméletlenül fáradt volt mindenki, fájt mindenkinek mindene és így kellett a tűző napban sétálni. Gábor és Dávid annyira nem bírták, hogy egy dolgot akartak csak igazán: Egy életerős kávét. Ezzel semmi baj nem lett volna, talán másoknak is jól esett volna, de ők ketten úgy gondolták, ha nem mondják el minden fél percben, hogy ők kávé nélkül megdöglenek, akkor kihagynak valamit az életből.

Az út felénél megállt az osztály pihenni, ahol picit fényképezkedtek, Kovács nagy bánatára. Itt ugyanis készült egy fotó, amiről a mai napig megy a vita, hogy Kovácsnak csak felvolt gyűrődve pont Ott a gatyája, vagy…

Gábor és Dávid eközben – felidegesítve osztálytársaikat - rámutattak az összes létező presszóra/boltra, hogy „OTT. OTT BIZTOS VAN KÁVÉ”. Imáik meghallgattatásra találtak, betértek egy kocsmaszerűségbe és ott mindketten megitták az Életerős kávéjukat. Dávid attól a pár centi kávétól felpörgött, elmúlt minden fájdalma, fáradtsága, egy új ember lett. Ezt minden fél percben közölte is a közösségnek, akik persze tudták, hogy akármennyire is nagy találmány ez a kávé, azért ilyen nincsen. Azóta már szólássá vált az „Egy életerős kávé”.

A túra után egy óráig várakoztak a kilencedikesek, majd felszálltak a vonatra, ahol hazáig csak aludtak. Nem ez volt életük legjobb kirándulása, meg is fogadták, hogy Jánossal soha a büdös életbe nem mennek el több kirándulásra, mert ha egyszer ez az ember mosolyog, akkor mindenki más sír és izzad.

 

 

 

Címkék: kávé edit sopron dávid gabi jános kovács marcell niggers huncutkodás

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtyfriends.blog.hu/api/trackback/id/tr63676043

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása