DirtyFriends

Hát..igazából ez egy kis saját célú blog, megörökítünk és bemutatunk benne minden fontosabb és viccesebb eseményt, ami történik velünk..néha átlépve a normalitás határát! :)

Kik is DirtyFriendsék? Milyen az osztályuk? Itt van!

Friss topikok

Linkblog

Veszőben lévő kincsek

2009.11.20. 22:07 | ditta69 | Szólj hozzá!

Ideje egy kis helyzetjelentésnek! Nem is akármilyennek, rendhagyó módon most nem a múltat boncolgatom, hanem a jelent és a jövőt. Vad vagyok, tudom.  A címből már kitalálhattátok, hogy elsősorban azokról az emberekről és tantárgyakról lesz szó akiket az a veszély (dicsőség???) fenyeget, hogy bekerülnek az Elveszett Kincsek csarnokába, ami inkább egy kunyhó, de a csarnok jobban hangzik, nem de? De.

 

Kezdjük talán a történelemmel. A tárgyat Gábor tanár úr tanítja, akiről eddig nem esett szó. Ő egy könyörtelen ember, akit egykoron a Pokolból küldtek, ezért olyan sötét a bőre. Hosszú évszázadokat töltött el Franciaországban, ezért perfektül beszéli a nyelvet. Az utóbbi évtizedekben pedig Dirtyék iskolájában tanít. Az utóbbi hetekben, hónapokban elszaladt vele a ló és sorra felelteti az embereket, esőben, napsütésben, hóban, neki mindegy. Marcell mesélhetne erről, ugyanis már három egyese van és rettenetesen gyűlölik egymást. Egyszer még hajba fog kapni ez a két neveletlen hercegnő. A felelések vesztese mégsem Marci, hanem 3 lány, akik jelenleg veszőben lévő kincsek! Név szerint Adri, Gréti és Zsófi. Ők hárman összesen 11 egyest hoztak össze úgy, hogy semmilyen más jegyük nincs töriből. Az azért már valami. Gábor tanár úr a végelszámolásnál általában meglágyul, de csak egyesekre ő sem fog kettest adni. Persze ha írnának egy legalább 3-as házivizsgát akkor már nem is kéne törit tanulniuk, de... de nem fognak 3-ast írni és épp ezért kell őket bátorítanunk, hogy ne akarjanak csak azért megbukni, hogy kaphassanak egy külön bejegyzést a blogon!

 

A kérdést szavazásra bocsájtom, szerintetek mi lesz a sorsuk ezeknek a kallódó kincseknek?

 

 

Azért nem ők az egyetlenek akiknek jelenleg nem sok esélyük van, hogy a NASA-nál legyenek vezérigazgatók. Ilyen például Kovács is, aki idén is annyit tanul németre mint az előző években.  Az pedig nem sok, viszont nem elég. Már ő maga sem tudja, hogy miért ezt választotta 2. nyelvnek, talán ez az ő keresztje, tudjátok ,mint Jézusnak a … hát mint neki a kereszt . De nem szeretne emiatt kibukni, hiszen mind tudjuk, hogy a MÜMben is kell nyelvet tanulni.  Ezt egy igen bölcs asszony mondta valamikor réges régen. Tavaly.

 

Szavazzatok az ő sorsáról is!

 

Van egy tantárgy amiből az osztály fele bukásra áll. Most bizonyára azt kérdezitek, hogy miért? Ha nem ezt kérdezitek akkor nem tudom mi a halál bajotok van, de én azért most erre válaszolok ha nem baj. Szóval azért, mert mindenki leszarja, hogy hatszázezer éve kik, milyen kibaszott cserepeket, meg köcsögöket fabrikáltak. Hamarosan itt a fél év és az osztály felének egy jegye van, ami egy egyes. Ez azért baj, mert ez egy féléves tantárgy.  A tanár pedig büdös. De tényleg. Persze, ne ítélkezzünk, meg látszik rajta, hogy ő élvezi ezeket a dolgokat, amivel semmi baj, nézegesse egy üres teremben a hülye diáit, meg magyarázza magának a sok faszságot, de ne szegény Dirtyéket fárassza már. Hát nem?

 

Természetesen erről sem maradhat el a szavazás, úgy is belejöttem!

 

Címkék: szavazás zsófi kovács büdös művészettörténet adri gréti marcell gábor tanár úr

A bejegyzés trackback címe:

https://dirtyfriends.blog.hu/api/trackback/id/tr601540765

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása